Bug v BF obdaří hráče nesmrtelností
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bug v BF obdaří hráče nesmrtelností

Bug v BF obdaří hráče nesmrtelností

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 11. 2015 11:44 1
Reklama

Během víkendu se zřejmě všichni včetně nás ponořili do hraní Battlefrontu a kromě jiného vyplavala na povrch jedna z prvních velmi vážných chyb.

Jak se podařilo vypozorovat a dokonce v několika případech i zdokumentovat, podle všeho dochází k chybě v okamžiku, kdy někdo spáchá sebevraždu se stíhačkou a rozbije se s ní o povrch planety. V nahodilých případech namísto toho, aby dotyčný zhynul bídnou smrtí a uhořel v kokpitu svého stroje, je obdařen nesmrtelností do konce kola. A to je, přiznejme si, poměrně vážný problém, který se už negativně podepíše na průběhu celé bitvy.

Pochopitelně se tato chyba neobjevuje pravidelně, takže nemá smysl se ji snažit otrocky zopakovat tím, že budete posílat k zemi jeden stíhač za druhým. Jak upozorňuje web VG247, pokud tedy uvidíte ve hře někoho, kdo jako houba na náboje absorbuje veškerou palbu a přitom ne a ne umřít, s největší pravděpodobností nejde o cheatera nebo vyčůraného vykuka, který si tuto výjimečnost osvojil úmyslně. Velmi pravděpodobně je sám překvapen, co se to děje. Ale to mu asi nezabrání, aby své výhody využil…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama