Beta R6 Siege na Xbox One běží jen v 900p
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta R6 Siege na Xbox One běží jen v 900p

Beta R6 Siege na Xbox One běží jen v 900p

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

25. 11. 2015 09:22 21
Reklama

Dnes začíná očekáváná otevřená beta Rainbow Six Siege, kterou Ubisoft spustí na PC, Xbox One a PlayStationu 4 v 16.00 našeho času. Hru si můžete začít stahovat zdarma do svého počítače či konzole už nyní, a pokud jste se se zúčastnili poslední uzavřené bety, hrát můžete již nyní.

Rainbow Six Siege vychází příští týden v úterý, a tak beta spíše slouží jako časově omezená demoverze. Hra bude otevřená do neděle 29. listopadu a nabízí tři herní módy, tři mapy a rovnou čtrnáct hratelných postav. Ve finální verzi bude obsahu více, Ubisoft ve svém FAQ říká, že otevřenou betou chce otestovat onlinovou infrastrukturu v přípravě na prosinový launch.

Stejně jako v září, i tentokrát beta poběží na PS4 v 1080p, na Xbox One v 900p a na PC dle konfigurace mezi 720p a 1080p. Ubisoft však nechce potvrdit, zda stejné rozlišení můžeme čekat i ve finální verzi.

Mezi jednotlivými platformami je několik dalších zajímavých rozdílů. Například na PC beta zabírá jen 7,51 GB, na PS4 už 7,85 GB a na Xbox One dokonce 8,51 GB. Ke spuštění je třeba mít založený účet na Uplay a v případě Xbox One i členství Xbox Gold. Na PS však není třeba mít předplacené PlayStation Plus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama