This War of Mine bude i jako desková hra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka This War of Mine bude i jako desková hra

This War of Mine bude i jako desková hra

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

25. 11. 2015 16:23 1
Reklama

Netradiční anti-válečná hra This War of Mine si získala srdce mnoha příznivců promyšlených a neokoukaných nápadů. Pro připomenutí - staráte se v ní o skupinu přeživších uprostřed válečného konfliktu, do nějž ale nijak nezasahujete. Vy se zkrátka snažíte pouze přežít a, pokud možno, zabít co nejméně lidí během vašich cest za zásobami.

Tento koncept je jako stvořený pro formu deskové hry a proto není divu, že se vývojáři ze studia 11 bit studios rozhodli spojit s veterány deskovkového světa a hru do něj převést. Zatím nejsou známy žádné bližší detaily o tom, jak se to celé bude hrát, na jak velkém plánu se bude herní plocha rozprostírat a kolik kostek bude k celé taškařici potřeba, ale to se prý dozvíme během následujících několika týdnů. Jisté však je, že se nebude jednat o pen & paper verzi, nýbrž regulérni krabici s figurkami, plánem, žetonky, zkrátka všemi věcmi, které mají příznivci deskovek tak rádi.

Zároveň bychom vám rádi připomněli, že This War of Mine se už v lednu tohoto roku objeví na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Datum vydání bylo stanoveno na 29. ledna 2016, což znamená, že máte spoustu času dohnat vánoční resty, než se pustíte do této návykové indie strategie.

This War of Mine bude i jako desková hra
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama