DLC The Following pro Dying Light podraží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC The Following pro Dying Light podraží

DLC The Following pro Dying Light podraží

David Plecháček

David Plecháček

26. 11. 2015 11:19 2
Reklama

V záplavě zombie her z posledních let se na solidní parkourovou akci Dying Light tak nějak pozapomíná. Jak se zdá, Techland na svou hru, která k nám zavítala již na sklonku ledna letošního roku, nezanevřel a chystá pro nás DLC s názvem The Following.

Ve světle nových informací na povrch vyplouvají zajímavé detaily o připravovaném rozšíření. Asi ta nejdůležitější novinka se týká množství obsahu - DLC totiž bude větší, než se původně čekalo. V jednu chvíli dokonce připadala možnost udělat z DLC standalone rozšíření, namísto toho se ale chlapci z Techlandu rozhodli pouze zvýšit jeho cenu. To je druhá, pro případné zájemce jistě také neméně důležitá, informace.

Původně mělo rozšíření stát bezmála 400 korun. Pokud máte zájem o season pass, ten vás nyní vyjde na rovných 500. Tato cena je ale aktuální pouze do 8. prosince, následovně se vyšplhá až na 24 euro, tedy zhruba 650 korun.

Cena samotného rozšíření se bude v době vydání nově pohybovat kolem 500 korun (tedy stejně jako celý season pass do 8. prosince). Pokud jste na Dying Light nezapomněli a hra vás - stejně jako nás - bavila, a pokud byste si chtěli dopřát nášup v podobě DLC The Following, určitě se vyplatí koupit celý season pass za „starou“ cenu.

Na závěr se sluší podotknout, že se samotného rozšíření dočkáme v prvním čtvrtletí příštího roku, a to na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama