Autoři Bayonetty chystají Želvy Ninja
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Bayonetty chystají Želvy Ninja

Autoři Bayonetty chystají Želvy Ninja

Miroslav Václavík

Miroslav Václavík

1. 12. 2015 08:55 2
Reklama

Na ratingovém webu australské vlády se objevily informace o novém dílu Teenage Mutant Ninja Turtles s podtitulem Mutants in Manhattan. Dle dostupných informací na hře pracují vývojáři studia PlatinumGames, kteří stojí mimo jiné za oba díly Bayonetty či Metal Gear Rising: Revengeance.

Z ratingového webu dále můžeme vyčíst několik drobností o hře, jež si vysloužila hodnocení M, čili doporučeno pro hráče od patnácti let. Žádost o ratingové hodnocení podala společnost Activision a ve hře by se – dle parametrů uváděných na webu – mělo objevit násilí s „průměrným dopadem“, témata s „mírným dopadem“ a jazyk s „velmi mírným dopadem“. Navíc se objevila poznámka, že půjde o multiplatformovou záležitost.

Poslední Želvy Ninja se pod názvem Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows objevily v roce 2013 na Xbox 360 a PC, na PS3 o rok později. Vydavatelem čistě digitálního produktu bylo shodně studio Activision a na hře samotné pracovali vývojáři z Red Fly Studio. PlatinumGames, jež se zabývá vývojem nadcházejícího dílu, v současnosti chystá další tři tituly: Star Fox Zero pro Wii U, Scalebound pro Xbox One a Nier: Automata pro PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama