DiRT Rally má vyjít také na PS4 a XO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DiRT Rally má vyjít také na PS4 a XO

DiRT Rally má vyjít také na PS4 a XO

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 12. 2015 11:43 6
Reklama

Vypadá to, že oficiální oznámení konzolové verze DiRT Rally je na spadnutí. Povedená závodní hra, která se na PC těší díky early access verzi značné popularitě, podle tchajwanské ratingové organizace vyjde na PS4 a Xboxu One.

Vývojáři se od počátku netajili svými ambicemi uvést hru i na konzolích, ale rozhodující bylo, jak si povede titul na PC. Očividně si vede velmi dobře, a tak nemáme důvod nevěřit tomu, že je informace pravdivá. Konzolové verze se totiž objevily v databázi tchajwanské asociace, která dohlíží na věkovou dostupnost her pro tamní trh.

Na oficiální potvrzení od Codemasters si zatím musíme počkat, ale důvěryhodnost tohoto zdroje dokládají i příklady dřívějších her, o kterých jsme se z této databáze dozvěděli v minulosti. Byl to třeba případ Grow Home pro PS4 nebo portu Zombi od Ubisoftu. Je to přitom jen pár dní, co se v souvislosti s DiRT Rally objevila jiná zajímavá informace, a sice, že hra vyjde ještě tento měsíc také v klasické krabicové verzi, což by nasvědčovalo tomu, že začíná být s její podobou vydavatel spokojený a mohla by brzy opustit program předběžného přístupu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama