17 minut z kampaně v Total Warhammer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 17 minut z kampaně v Total Warhammer

17 minut z kampaně v Total Warhammer

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 12. 2015 15:29 5
Reklama

Dosud nám vývojáři z Creative Assembly ukazovaly pouze videa z výpravných bitev ve fantasy strategii Total War: Warhammer. Dnes se ale vývojáři pochlubili ukázkou z hratelné alfy, ve které je příběhová kampaň za orky již hratelná.

Poprvé tak vidíme herní svět a jeho různé části. Na mapě budeme pohybovat svými jednotkami i spravovat naše města. Vývojáři představili orčí město Karak Drazh a jeho příslušné výspy obepínající stejné pohoří. Představily se nám i stromy budov a technologie, kterými si vylepšujeme jak obranu svého území, tak své možnosti v bojích.

Každá z ras přijde se svými unikátními hrdiny, kteří budou často stát v čele armád. Každý z hrdinů bude mít vlastní strom dovedností, který se postupně plní, jak hrdina postupuje na vyšší úrovně. Hrdinové mohou dosáhnout až 30. úrovně a dosáhnout i na speciální pokročilé dovednosti. Skrze plnění dlouhých individuálních questů si také mohou hrdinové přijít na několik kousků unikátního brnění a výbavy.

Video se dále vyjadřuje k méně tradičním možnostem pohybu po mapě, specifickým požadavkům orčích a gobliních jednotek i způsobu, jak doplnit armádu o nové členy. Pro více informací se podívejte se na celé video:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama