Beta Hitmana odstartuje v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Hitmana odstartuje v únoru

Beta Hitmana odstartuje v únoru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 12. 2015 09:46 2
Reklama

Betaverze nového Hitmana začne už začátkem nového roku a jako první si ji osahají hráči na PS4, kam dorazí 12. února. Na PC se pak agent 47 připlíží 19. února.

Dánští vývojáři ze studia IO Interactive a vydavatel Square Enix při této příležitosti zveřejnili nový atmosférický trailer, který nás láká na tajemnou minulost hlavního protagonisty série. Zkušební verze nebude naneštěstí vůbec dostupná na Xboxu One, jak už jsme se dříve dozvěděli. Místo v betě si můžete pojistit tím, že si nového Hitmana předobjednáte. Samotná hra se pak začne prodávat 11. března, kam se titul v září překvapivě přesunul z původně avizovaného letošního prosince.

Beta bude situovaná do přísně tajného náborového a výcvikového centra agentury a odhalí nám zřejmě okolnosti, za jakých se agent 47 k této organizaci před 20 lety připojil. Unikátní mise se má točit okolo toho, jak byl holohlavý protagonista naverbován, a zaznamená chvíli, kdy se poprvé setkal se Dianou Burnwood.

Hráči na PS4 se navíc mohou těšit na šest exkluzivních kontraktů nazvaných The Sarajevo Six. Agent 47 v nich bude pronásledovat po celém světě bývalé členy polovojenské jednotky CICADA. Každý z vašich cílů je bývalý žoldák. Všichni mají na svědomí kruté válečné zločiny. V těchto kontraktech se podíváte do všech zemí nového Hitmana, tedy Francie, Itálie, Maroka, Thajska, USA i Japonska. První tři z nich budou dostupné hned při vydání hry 11. března, další se pak mají objevovat v průběhu roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama