DiRT Rally opouští EA a míří na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DiRT Rally opouští EA a míří na konzole

DiRT Rally opouští EA a míří na konzole

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 12. 2015 14:41 5
Reklama

Předchozí spekulace se beze zbytku naplnily. DiRT Rally dnes opustilo program předběžného přístupu a Codemasters se při té příležitosti pochlubili, že závodní hit skutečně vyjde v krabicové verzi na PC, ale také na konzolích Xbox One a PS4. Stane se tak 6. dubna.

DiRT Rally se vymanilo z early accessu v době, kdy hru předchází skvělá pověst a obdržela nové rozšíření Winter Wonderland zaměřené na novou zasněženou švédskou oblast Varmland,.Update obsahuje také dva nové vozy - Hyundai Rally a Volkswagen Polo Rally.

PC verze už rovněž podporuje službu Steam Workshop, díky níž mohou hráči sdílet třeba nastavení svých vozů nebo zpětné vazby u volantů. Šéf Codemasters Frank Sagnier si dnes pochvaloval úspěch early access verze a poděkoval komunitě za její ohlasy a podporu, která jim pomohla v posledních měsících usměrnit proces vývoje. Výsledkem je podle něj 92 procent pozitivních ohlasů na adresu DiRT Rally.

Předběžný přistup umožnil do hry poprvé nasednout letos v dubnu a fanoušci si na novince pochvalovali od počátku především opětovný větší příklon k realistické simulaci namísto arkádového závodění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama