Elder Scrolls Online na víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elder Scrolls Online na víkend zdarma

Elder Scrolls Online na víkend zdarma

Miroslav Václavík

Miroslav Václavík

8. 12. 2015 09:15 9
Reklama

Bethesda pro hráče připravila předvánoční dárek v podobě víkendového přístupu k Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited zdarma. Na akci se mohou těšit uživatelé PC, Mac a Xbox One, volný přístup bude dostupný až do pondělí 14. 12. Z technických důvodů není možné spustit víkend zdarma na PS4, na řešení se však pracuje a Bethesda doufá, že uživatelům této platformy brzy podobnou příležitost přinese. Až do konce celé akce bude možnost koupit hru s 60% slevou, zlevněná bude i herní měna.

Hráčům na Xbox One se Zlatým členstvím stačí stáhnout hru přes Xbox Live, ta bude zdarma dostupná od čtvrtečních 9.00 a jakmile ji nainstalují, mohou se směle pustit do prozkoumávání světa Elder Scrolls Online. Pokud se pak některý z uživatelů rozhodne využít 60% slevy a zakoupí hru do pondělního rána, přenesou se mu všechny výsledky z průběhu volného víkendu dál.

Trochu komplikovanější je situace na PC a Mac – uživatelé těchto platforem sice mohou stahovat hru již dnes, potřebují k tomu však speciální kód. Ten lze získat dvěma způsoby, a to buď na některém z vybraných webů, případně od kamaráda, který Elder Scrolls Online hraje. Jakmile jej získáte, stačí navštívit web hry, vytvořit účet, zadat kód a hru stáhnout. Stejně jako v případě Xbox One verze mají hráči na PC a Mac možnost hru zakoupit s nadpoloviční slevou a přenést si svůj postup do dalšího hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama