Overwatch dostane mapy a hrdiny zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch dostane mapy a hrdiny zdarma

Overwatch dostane mapy a hrdiny zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 12. 2015 16:04 10
Reklama

Všechen obsah, který přibude do titulu Overwatch po vydání hry samotné, tedy především nové mapy a hrdinové, bude podle Blizzardu bezplatný.

Vývojáři potvrdili, že se nebude za další úrovně a postavy platit, v reakci na obavy některých fanoušků. Šéf vývojového týmu Jeff Kaplan v novém videodeníku prohlásil, že autoři jsou opravdu pyšní na jednadvacet hrdinů, kteří budou k dispozici při vydání hry. Už nyní ale přemýšlí nad dalšími postavami a arénami, za které ale nebudete muset utratit ani korunu navíc.

“Máme nápady na dodatečné mapy a hrdiny, které bychom do hry rádi přidali. Přemýšleli jsme o tom a rozhodli jsme se, že nejlepší způsob, jak to udělat, je doručit je jako bezplatný obsah a nikoli placené DLC,” uvedl Kaplan se snaze rozptýlit obavy podezřívavých hráčů, kteří větřili placená rozšíření.

Podle Kaplana už dokonce vývojáři některé další postavy teasovali prostřednictvím easter eggů. Blizzard ale zatím nemá konkrétní představu, kdy se ve hře rozšiřující obsah objeví. Vývojáři si podle svých slov údajně v tuto chvíli ani nejsou jistí, kolik přesně takových updatů Overwatch obdrží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama