Diablo 3 se rozroste o další lokaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo 3 se rozroste o další lokaci

Diablo 3 se rozroste o další lokaci

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

13. 12. 2015 10:03 12
Reklama

Žádné rozšíření, ale standardní aktualizace přidá do třetího Diabla novou lokaci s novými nepřáteli a příběhem. Strašidelný ostrov Greyhollow Island se objeví pouze v Adventure Mode a odvážným dobrodruhům nabídne možnost získat vzácné poklady.

Ostrov není neobydlený a hráči se setkají s mnoha zvířecími a nadpřirozenými protivníky. Atmosféra nové lokace vychází ze severozápadního pobřeží USA a tak se můžeme tešit na deštivé vysoké lesy, rozbouřené moře bijící o útesy a šamanskou estetiku prostředí i designu nepřátel.

Aktualizace 2.4.0 s sebou přinese i rozšíření dosavadních lokací v Adventure Modu. Eternal Woods u The Ruins of Sescheron (3. akt) a Royal Quarters v Leoric's Manor (1. akt) se více otevřou k průzkumu. Nejen zde budeme moci najít výzbroj ze zelených setů, které se také dočkají změn. Některé změny budou menší, jiné naprosto zásadní, ale dotknou se všech 24 setů.

Další velkou novinkou budou Set Dungeony, jenž se zpřístupní hráčům, kteří si nasbírají kompletní šestici předmětů ze setu. S kompletním setem se hráč dozví nápovědu, se kterou bude moci náročný dungeon objevit. Set Dungeony nejsou náhodně generované, všem a vždy představí ty stejné překážky, na které bude třeba vyzrát s novými schopnostmi ze setu. Odměnou za jejich prolezení budou kosmetické doplňky pro každý set a dokonce i exkluzivní překvapení, pro oddané hráče, kteří prolezou Set Dungeony pro každou ze tříd.

Více informací o změnách, které Diablo 3 zaznamená s příchodem aktualizace 2.4.0, se můžete dočíst na oficiálním blogu hry. Momentálně se novinky testují v PTR a oficiální vydání by mělo být za rohem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama