Star Citizen je k dispozici všem platícím
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Citizen je k dispozici všem platícím

Star Citizen je k dispozici všem platícím

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 12. 2015 10:28 13
Reklama

Není tomu úplně dlouho, co jsme psali o updatu Star Citizen do verze 2.0. Roberts Space Industries však nově oznamují, že přístup do alfaverze hry mají nyní všichni ti, kteří hru během vývoje doposud nějakým způsobem podpořili. Důvodem je oslava vybrání sta milionů dolarů, čili zhruba dvou a půl miliard korun.

A to už je rozhodně slušná částka a s takovou se rozhodně dá pracovat. Své o tom ví i vývojáři a projekt jim tak vesele roste pod rukama a novinka střídá novinku. Alfa hry tedy nabízí souboje ve vesmíru, FPS modul i koráby vyžadující vícečlennou posádku. Navrch hra nabízí průzkum volného vesmíru ve speciálních modulech, náhodná setkání a události (mezi něž patří například nález vraku či opuštěné stanice) a několikero nových korábů.

Aktuální verze hry navíc oproti minulým buildům nabízí také další planetu, tři nové měsíce i tři dodatečné vesmírné stanice. Přibližnou podobu současné verze hry vám pak může odhalit i trailer zveřejněný v rámci Game Awards.

Potkat při svém putování vesmírem můžete až jeden milion dalších hráčů – tolik lidí totiž hru doposud podpořilo a tato masa více či méně hrajících pak dokázala vytvořit již na 32 tisíc hráčských organizací (největší přitom čítá na 11 tisíc lidí).

Komunita okolo Star Citizen zkrátka žije a je jen otázkou, kam hra v následujících měsících či letech dojde. Nás každopádně zajímá, jak jste na tom se Star Citizen vy – hráli jste? Vyzkoušeli jste? Pokud ano, určitě se o své dojmy podělte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama