Do DayZ přibudou jízdní kola a vlci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do DayZ přibudou jízdní kola a vlci

Do DayZ přibudou jízdní kola a vlci

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 12. 2015 14:51 7
Reklama

Pokud patříte mezi hráče DayZ, pak byst se měli mít na pozoru! Kromě zombií a ostatních hráčů vám totiž nově půjdou po krku vlci na kolech. Teda, vlci, před kterými budete moci ujíždět na kolech a případně i terénních motorkách! Právě tyhle věci se totiž ve hře objeví s budoucími updaty.

O novinkách informovali vývojáři z Bohemia Interactive na svém blogu a uvedli, že se o divoká zvířata, kam nebudou spadat pouze avizovaní vlci, postará tým v Bratislavě. Těžko říct, zda mají Slováci větší zkušenost s predátory, ale výsledek se zdá být podle nového videa velmi ucházející. Zvířata navíc budou ctít denní cyklus, teritoria a stálé body zájmu, jako jsou vodní nádrže nebo bezpečná místa pro odpočinek.

Právě tam si na ně budete moci počkat a zapojit se do nekonečného boje o plný žaludek, aby pro vás ta zombie apokalypsa byla snesitelnější. Nic ale nebude zadarmo, takže vedle rizika, že se lov zcela otočí, budete muset ovládnout i schopnost stopování, když za sebou budou zvířata zanechávat nejrůznější stopy, podle kterých je budete moci dostihnout. Stejný systém by pak mělo být možno použít při stopování tak trochu jiné zvěře, obvykle v podobě ostatních hráčů…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama