Rainbow Six Siege dostane 4K textury
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rainbow Six Siege dostane 4K textury

Rainbow Six Siege dostane 4K textury

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 12. 2015 10:50
Reklama

Společně s velkou aktualizací, která zítra změní pravidla Rainbow Six Siege, se vývojáři týmové akce rozhodli vydat samostatné DLC s  ultra HD textury pro PC hráče s výkonnými grafickými kartami.

"Balíček s ultra HD texturami posune některé z nejčastější textury ve hře, jako jsou postavy a zbraně, na vyšší úroveň vizuální věrnosti. Tuto novou úroveň detailů lze nejlépe ocenit, když hrajete v rozlišení 4K, ale není to povinné," píše Ubisoft v oficiálním prohlášení.

Hráči, kteří hrají v nižších rozlišeních jako 1080p a 1440p budou potřebovat grafickou kartu s alespoň 4GB paměti. Pro plynulý běh v 4K rozlišení a novými texturami bude třeba vlastit kartu s více než 6GB, pro dosažení plynulosti i na maximální nastavení grafiky pak Ubisoft doporučuje duální GPU s více než 6GB paměti.

Ubisoft také připojil další novinku, která se objeví v zítřejší aktualizaci. Trollové a teamkilleři budou automaticky vyhazováni z her a dle slov vývojářů můžeme očekávat, že automatický systém bude nadále hlídat. V současné době prý dochází k TK v necelých 2 procentech zápasů, tak snad automatický strážce výskyt trollů ještě sníží.

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama