Star Citizen vás uchvátí novým trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Citizen vás uchvátí novým trailerem

Star Citizen vás uchvátí novým trailerem

David Plecháček

David Plecháček

17. 12. 2015 11:00 4
Reklama

Včera jsme vás informovali o novém rozšíření pro Elite: Dangerous. Dnes se o slovo hlásí další vesmírná hra Star Citizen, a to skrze svůj nejnovější trailer nazvaný From Pupil to Planet.

V něm nás vývojáři ze studia Cloud Imperium informují o dalších a dalších informacích technického rázu týkající se samotné hry. Když ale prozatím pomineme technickou stránku hry, je potřeba hned na úvod podotknout, že samotný vizuální zážitek je jedním slovem úchvatný - no řekněte samy!

Veškeré video je složeno z in-game záběrů v reálném čase, a samo sebe popisuje jako pouhý prototyp, který je teprve ve vývoji. Obraz naprosto plynule přechází od povrchu do atmosféry planety až do otevřeného vesmíru.

Záběry z počátku ukazují hangár na náhodné skalnaté planetě, od kterého se kamera postupně vzdaluje směrem od povrchu planety. U atmosféry bychom se na chvíli mohli pozastavit. Každá taková atmosféra je naprosto jedinečná a při jejich renderování je brán zřetel na desítky různých elementů, které pak ovlivňují i takové věci, jako je například průchodnost světla.

Díky tomu jsou správně (realisticky) zobrazovány z jakéhokoliv místa, ať už v na planetě, nebo v samotném z vesmíru. To nám koneckonců ukazuje pozdější fáze videa, kdy se obraz postupně vzdaluje dále od planety a atmosféra pak najednou dostává do vínku úplně jiné barvy.

Co na video říkáte vy? Jste z něj také tak unešení jako my? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama