Valve: v CS:GO jsme updatem udělali chybu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valve: v CS:GO jsme updatem udělali chybu

Valve: v CS:GO jsme updatem udělali chybu

David Plecháček

David Plecháček

17. 12. 2015 13:45 13
Reklama

Netrvalo dlouho a Valve vrací zpět změny, které provedl minulý týden. Řeč je pochopitelně o revolveru R8, který měl být podle některých za svou cenu až přespříliš silný. Valve nyní svou chybu přiznává a uvolňuje patch, který vše vrací zpět do normálu.

Jak se píše na oficiálním Counter-Strike: Global Offensive blogu, Valve přiznává, že udělalo několik chyb v rámci posledního updatu. Nejedná se pouze o novou R8, ale v updatu byly upraveny vlastnosti i některých pušek, které komunitě také nebyly po chuti.

„Protože jsme si mysleli, že pro hráče bude přínosné, pokud budou mít více voleb, jakou taktiku použít proti svému protihráči, snažili jsme se udělat hru jednoduše atraktivnější,“ zní z oficiálního vyjádření. „Bohužel jsme selhali ve vícero ohledech najednou.“

Valve se svými kroky snažilo zvýšit nepřesnost, pokud hráč drží svůj prst neustále na spoušti. Leč taková střelba byla změnami ovlivněna nejvíce, studio dostatečně nevyhodnotilo, co podobná změna zároveň přinese hráčům, kteří střílí menší dávky. „Nakonec z našich dat vyplynulo, že hráči stejně více střílí ve větších dávkách, nežli v těch menších.“

„Naše změny věci změnily až moc a až moc rychle,“ stojí dále v prohlášení. A tak se Valve rozhodlo vydat další update (patch), který navrací původní hodnoty. Závěrem ale studio prohlásilo, že „stejně stojí za to hledat lepší balanc mezi pistolemi a používáním útočných pušek“. Uvidíme, za jak dlouho se k dalším úpravám chlapci ze severoamerického Bellevue odhodlají. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama