Autoři neporcují XCOM 2 kvůli budoucím DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři neporcují XCOM 2 kvůli budoucím DLC

Autoři neporcují XCOM 2 kvůli budoucím DLC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 12. 2015 16:03
Reklama

Vývojáři tahové strategie XCOM 2 se brání nařčením, že by budoucí DLC tvořil obsah, který na poslední chvíli vystřihli ze základní hry. Vzhledem k tomu, že XCOM 2 vyjde až v únoru, mohli autoři předpokládat, že je z toho bude leckterý fanoušek podezírat, když bylo oznámeno už před Vánoci vydání trojice DLC, u nichž máme představu i o jejich obsahu.

Šéf vývoje Jake Solomon ze studia Firaxis Games trvá na tom, že podobná prohlášení se nezakládají na pravdě. Může podle svých slov odpřísáhnout, že nejde o vyříznutý obsah. “Nepracujeme na DLC, dokud nedokončíme základní hru,” prohlásil v rozhovoru pro GameSpot. Vydavatel 2K Games oznámil tři rozšíření v celkové ceně 20 dolarů minulý týden. Digital Deluxe Edition, která bude obsahovat i season pass, pak přijde na 75 dolarů, tedy v přepočtu asi 1900 korun.

Podobně jako v mnoha jiných podobných případech pojali někteří hráči podezření, že už hotový obsah nechal vydavatel vyjmout ze hry samotné a chce si za ně nechat zaplatit zvlášť. Solomon podle svých slov těmto obavám rozumí, ale má údajně naprosto čisté svědomí. Vývojáři žádný obsah nezadržují. Obsahu pro DLC bude dostatek, ale zatím se na něm vůbec nepracuje.

Pokračování kultovní tahové strategie vychází 5. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama