ZeniMax propustil 300 zaměstnanců z TESO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ZeniMax propustil 300 zaměstnanců z TESO

ZeniMax propustil 300 zaměstnanců z TESO

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 12. 2015 16:20 14
Reklama

Americký vydavatel ZeniMax týden před vánočními svátky propustil na tři sta zaměstnanců z evropského centra zákaznických služeb MMORPG The Elder Scrolls Online.

Irská pobočka v Galway drasticky snížila počet svých zaměstnanců a externích spolupracovníků zhruba na pět, kteří se starají o udržování chodu pracoviště.

ZeniMax přitom otevřel centrum zákaznické podpory v Galway před několika lety za účelem vylepšení kvality kontaktu s evropskými zákazníky a hráči The Elder Scrolls Online. Propuštění zaměstnanců by mohla být jedna z indicií toho, že se MMORPG v Evropě nedaří.

The Elder Scrolls vyšly po osmi letech vývoje minulý rok v dubnu na PC a tento rok v červnu na PS4 a Xbox One. Hra původně nabízela tradiční předplatitelský model, ale v lednu tohoto roku přešla na modernější způsob jednorázového zakoupení a podpory skrze mikrotransakce. V březnu ZeniMax svoji hru relaunchoval pod názvem The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited v balení se všemi tehdy vydanými zásadními updaty obsahu.

Před Vánoci vývojáři spustili akci, kterou chtějí do hry přilákat staré i nové hráče. Hráči z celého světa, kteří si hru zahrají mezi 3. prosincem a 10. lednem, mohou vstoupit do slosování o 1 milion dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama