Vychází velká aktualizace pro Sims 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází velká aktualizace pro Sims 4

Vychází velká aktualizace pro Sims 4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 12. 2015 12:08 6
Reklama

Co se série Sims týče, tak jisté jsou především dvě věci – EA bude stále vydávat nový obsah a Maxis bude hru pečlivě opečovávat. Těžko bychom ve světě videoher pohledali trvanlivější a na obsah bohatší sérii. To samozřejmě vyžaduje také velkou péči ze strany vývojářů a i díky tomuto se nově dozvídáme o obsahu posledního patche pro The Sims 4.

Nejzásadnější opravou je optimalizovaný běh hry na 64 bitových operačních systémech (aktualizace se týká jak verze pro Windows, tak i té pro Mac), kde hra zamrzala nebo kde například zničehonic zcela zčernala obrazovka. Opravy se také dočkal integrovaný přehrávač vlastní hudby, který nově identifikuje a přehraje všechny hudební soubory ve formátu MP3 a nepřeskočí tak již žádnou skladbu.

Drobnou novinkou je nadále i to, že simíci nově nezruší všechny naplánované akce v momentě, kdy je hráči odešlou na toaletu. A konečně za zmínku také stojí to, že studio Maxis upravilo frekvenci, se kterou postavičky dovádějí v posteli. Protože to prý bylo poněkud příliš často.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama