Patch pro R6 Siege napravuje řadu chyb
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro R6 Siege napravuje řadu chyb

Patch pro R6 Siege napravuje řadu chyb

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 1. 2016 14:00 2
Reklama

PC verze Rainbow Six: Siege právě obdržela novou aktualizaci, ta během příštího týdne zamíří také na konzole. Cílem samozřejmě není nic jiného, než snaha o zlepšení zážitku všech hráčů a výčet opravených chyb a aktualizací tak má potenciál potěšit nejednoho fanouška této multiplayerové týmové akce.

Největší nápravou zřejmě bude upravený matchmaking, který by měl nově lépe srovnávat hráče obdobných schopností a rovněž by měl lépe cedit hráče dle lokace a zamezovat tak vysokým pingům. Konkrétně s PC verzí pak souvisí volba konkrétního datacentra, ke kterému se hráči připojí a možnost využít rychlejší a přesnější lokace pozice hráče. Všechny servery totiž nově data o pozici aktualizují až šedesátkrát za vteřinu. Toto by mělo dorazit i na konzole, pravděpodobně ne však hned příští týden.

Za další aktualizace napravuje například problémy se zamrzáním při načítání, potíže s možností obráncům utéci ze svého brlohu na mapě Kanal ještě před startem hry a řadu dalších drobností. Pro kompletní výčet změn zavítejte na fóra Ubisoftu. Nenechte si také ujít první střípky informací o plánovaných DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama