Podvod v CS znamená permanentní ban
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podvod v CS znamená permanentní ban

Podvod v CS znamená permanentní ban

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 1. 2016 08:36 10
Reklama

Podvádět se nemá, platí to všude, i ve e-sportech. Své o tom momentálně ví i australská organizace 24/7 Esports, která se po krátkém angažmá nově poskládaného vietnamského týmu Skyred zbavuje svých hráčů na základě obvinění z ovlivňování zápasů kvůli sázkám.

A jelikož daný tým neměl ani smlouvu, tak akce vstoupila v platnost okamžitě a pokud se vznesená obvinění potvrdí, tak to navíc bude mít pro tento tým ještě zcela zásadní dohru. Valve se totiž před časem nechalo slyšet, že jakékoli pokusy o podvod v Counter-Strike bude trestat doživotním zákazem hraní, bez výjimky.

Je sice otázkou, zda je férový přístup trestat byť třeba i jedinou chybu doživotním zákazem činnosti (běžné sporty takovéto tresty například nemají). Tito hráči do sebe mnohdy investovali nemálo času i peněz a díky jednomu zkratu musí náhle přehodnotit svoji kariéru. Zákaz platí pro podvody nedávno prokázané a pochopitelně i pro ty budoucí. Co si o takovémto trestu myslíte vy? Přijde vám adekvátní, nebo byste řekli, že Valve přehání?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama