Malé rozšíření Diabla 3 vychází tento týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Malé rozšíření Diabla 3 vychází tento týden

Malé rozšíření Diabla 3 vychází tento týden

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

11. 1. 2016 16:59 10
Reklama

Není to zrovna Reaper of Souls, ale na poměry aktualizací bude připravovaný patch Diabla 3 s číslovkou 2.4 docela obsáhlý. Po několika měsících v testování se hra už tento týden nafoukne o nové oblasti, nové nepřátele a samozřejmě spoustu úprav.

Obsah patche jsme již popsali v dřívější novince, takže velmi stručně - do Adventure módů přibyde nová lokace Greyhollow Island, která představí bounty a příšery v promáčených lesích nového ostrova. Dvě oblasti v 1. a 3. aktu budou rozšířené kvůli průzkumu, změn se dočká i všech 24 setů předmětů a patch do hry přivede speciální Set Dungeony.

Slušná dávka nového obsahu by nás nepřekvapila, kdyby od Blizzardu přišla třeba s dvousetkorunovou cenovkou, ale vývojáři se rozhodli všechno vydat bezplatně jako obyčejný patch. Připravuje se tak Diablo třeba i na spekulované příběhové rozšíření nebo se tvůrci rozhodli soustředit už jen výhradně na Adventure Mode?

Patch 2.4 by měl být vypuštěn s předstihem před pátou sezónou, která startuje už 15. ledna. Podívejte se na představení Greyhollow Island nebo na změny, které postihnou sety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama