For Honor bude mít i singleplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor bude mít i singleplayer

For Honor bude mít i singleplayer

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 1. 2016 09:06 6
Reklama

Výlet do zapomenuté kapitoly historie, kdy se proti sobě postavili rytíři, vikingové a samurajové, nebude pouze multiplayerová rubanice. Vývojáři z Ubisoftu chtějí připomenout, že For Honor bude také rubanice singleplayerová a na hráče bude ve hře čekat klasická kampaň pro jednoho hráče.

Informace zazněla v nejnovějším rozhovoru s producentem hry Stephanem Cardinem. Ačkoliv se hra zatím prezentovala především jako PvP hra, ve které se střetnou čtyři hráči proti jiné čtveřici, Cardin ujišťuje, že singleplayer je pro vývojáře For Honor také důležitý.

"Řekli jsme, že budeme mít sólo kampaň a můžů vám slíbit, že budeme mít sólo kampaň. Je to jeden z klíčových předmětů, na kterém pracujeme. Nemůžu se dočkat, až vám ho ukážeme a uděláme to co nejdříve to bude možné, jako jsme to udělali v případě multiplayeru," řekl Cardin za nadšené gestikulace.

Tři hratelné národy naznačují, že by kampaň pro jednoho hráče mohla obsahovat tři větve, jednu za každou ze stran. Prozatím však o singleplayeru nevíme žádné detaily, ale snad by se vývojáři mohli o hře rozhovořit dříve než v červnu na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama