Rozběhly se práce na DLC pro GTA V?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozběhly se práce na DLC pro GTA V?

Rozběhly se práce na DLC pro GTA V?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

12. 1. 2016 18:28 18
Reklama

Grand Theft Auto V má jen málo chyb, tou největší je ale bezesporu absence příběhového DLC, které vývojáři z Rockstaru slibují už od vydání. Namísto jeho příprav ale směřují úsilí k rozšiřování multiplayeru a fanoušci smutní. S novým rokem ale do jejich žil vlévá naději herec Shawn Fonteno (Franklin), který se nechal v motion-capture obleku vyfotit uvnitř kanceláří Rockstaru.

Fotku umístil na Instagram s komentářem: „LOL ……,“ bohužel už ale neupřesnil, zda jde o starší fotku z dob vývoje původní hry, anebo se skutečně momentálně pracuje na vytouženém rozšíření. Možné také je, že Fonteno své fanoušky prostě jen vodí za nos, neboť podobnou fotku zveřejnil loni v červnu a ani tehdy neuvedl žádné bližší detaily.

Nezdá se tak příliš pravděpodobné, že by mo-cap fáze jednoho DLC trvala takovou dobu, aby šlo fotky z různých časových období, a proto zůstáváme skeptičtí a do oficiálních potvrzení si nedovolujeme činit žádné závěry. DLC by hráčům určitě bodlo, na druhou stranu se ale ozývají hlasy, že GTA Online zastupuje jeho absenci velmi dobře a není si nač stěžovat. Na kterou stranu se přikláníte vy?

Rozběhly se práce na DLC pro GTA V?
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama