Black Ops III byl nejprodávanější hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Black Ops III byl nejprodávanější hrou

Black Ops III byl nejprodávanější hrou

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 1. 2016 08:39 16
Reklama

Rok 2015 je definitivně za námi, a to naskýtá ideální příležitost ke všemožnému bilancování. Máme tak za sebou například Invazi a vyhlašování nejlepších her roku – čtenářské vítěze známe a výsledky za redakci budou zveřejněny během dneška. Vedle toho se ale také dozvídáme i zajímavé statistiky týkající se prodejů série Call of Duty.

Call of Duty: Black Ops III se stal nejprodávanějším titulem uplynulého roku a dopomohl svými prodeji k obrovskému milníku této série – všech dosavadních dílů série se totiž napříč platformami prodalo již na 250 milionů.

Black Ops III se pak dle vyjádření vydavatele stal nejenom celosvětově nejprodávanější hrou, ale byl také za uplynulý rok nejvýdělečnějším titulem. V severní Americe navíc byla série Call of Duty sedmý rok po sobě nejprodávanější herní značkou roku. Za to Rob Kostich, vedoucí této značky v Activisionu, děkuje vývojářským týmům i oddané komunitě fanoušků. Z tohoto prohlášení rovněž vyplývá, že ani nečekané prodejeBattlefrontu nestačily na metu nejvyšší.

Activisionu tak nezbývá než pogratulovat a vás vyzvat k diskuzi na téma vy a série Call of Duty – holdujete této dlouhou dobu již převážně multiplayerové akci (na předešlé konzole kampaň například ani nedorazila), nebo se raději držíte dál od této ikony dnešního videoherního mainstreamu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama