Heroes of the Storm dostane 2 nové hrdiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Heroes of the Storm dostane 2 nové hrdiny

Heroes of the Storm dostane 2 nové hrdiny

David Plecháček

David Plecháček

21. 1. 2016 15:55 9
Reklama

Blizzard je znám svou dokonalou vyvážeností jednotlivých tříd a bojovníků, a ačkoliv mu to občas déle trvá, nakonec vždy dojde ke kýženému balanci. Heroes of the Storm není výjimkou, ale jak s vyvážeností zatřese přidání dvou nových bojovníků, ukáže teprve čas.

Prvním z dvojice je Xul, necromancer známý už z Diabla 2. Jedná se o pořádného pořízka, který může ze svého repertoáru nabídnout kouzlo na vyvolání čtyř kostlivců z mrtvých nebožtíků, seslání kletby na nepřátele, která jim zpomalí rychlost útoků nebo třeba otravu okolních hrdinů tak, jak se mu zlíbí. Jinak řečeno, jakmile ho spatříte, mějte se na pozoru.

Druhým hrdinou do party je Li Ming, čarodějka zastupující tuto třídu z Diabla 3. Tato všestranná hrdinka nabídne značnou sílu svých útoků, které zúročíte jedině tehdy, pokud se jí naučíte pořádně ovládat - kouzelné projektily je třeba zacílit přímo na cíl, stejně tak jako pomalu se pohybující Orb, který pak následně zvyšuje poškození. Spolu s její schopností přemisťování to zní jako slušná porce zábavy.

Propadli jste kouzlu Heroes of the Storm, nebo máte radši jiné podobné série?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama