TES Online očekává DLC s cechem zlodějů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TES Online očekává DLC s cechem zlodějů

TES Online očekává DLC s cechem zlodějů

David Plecháček

David Plecháček

21. 1. 2016 16:30 2
Reklama

Bethesda vypustila do světa nový trailer pro DLC Thieves Guild (Cech zlodějů, pozn.) pro Elder Scrolls Online. Co můžeme od nového rozšíření očekávat? Jak už samotný název napovídá, největší lákadlo spočívá v kariéře zloděje.

Právě do takové party se můžete s novým rozšířením dostat. Lapkové, lupiči, loupežníci, zloději, to je přesně ona vybraná sorta lidí, do níž můžete zapadnout. „Jako jejich nejnovější člen se budete plížit po střechách, krást ve stínech, a sbírat ztracené a zapomenuté cetky, stejně tak jako budete prozkoumávat nové oblasti, prožijete nový příběhupodobný obsah, a čeká vás ještě mnoho dalšího,“ stojí v prohlášení Bethesdy.

Takže, jak jste asi pochopili, DLC se nebude týkat jenom zlodějů, ale na hráče čekají i nové prostory k prozkoumávání a nový ‚něcojako‘ příběhový obsah. Cenu a datum vydání si ale chlapci z Bethesdy nechávají prozatím pro sebe. Tyto detaily ale můžeme očekávat do několika týdnů.

DLC je způsob, jak chce ZeniMax udržovat hru stále čerstvou, a tak po Cechu zlodějů bude následovat The Dark Brotherhood (temné bratrstvo, pozn.). Mezi minulá rozšíření patřila Imperial City a Orsinium.

Hrajete TESO nebo byste spíše ocenili novou singleplayerovou hru?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama