V lednu do Battlefrontu mapa zdarma nedorazí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V lednu do Battlefrontu mapa zdarma nedorazí

V lednu do Battlefrontu mapa zdarma nedorazí

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 1. 2016 14:56
Reklama

Dnešek se zřejmě ponese ve znamení oprav a korekcí. Teď vyšlo najevo, že nová aktualizace multiplayerové akce Star Wars Battlefront od DICE nemá přinést žádnou novou mapu, jak údajně slibovalo video brazilské pobočky EA.

Update, který hra obdrží do konce ledna, žádnou mapu na Tatooine nepřidá, tvrdí zaměstnanec DICE. Jde podle něj o nedorozumění. Oscar Carlen to napsal na Twitteru s tím, že video bylo proto staženo z internetu. Podle jeho slov jde ale stále o skvělý patch. “Nemyslím si, že budete zklamaní,” napsal. Čemuž je trochu těžké uvěřit, protože samotná tato informace většinu hráčů zklame. Snad fanouškům nějaká dosud utajená novinka toto nedorozumění vynahradí.

Carlen nicméně potvrdil, že nových map zdarma se hráči v budoucnu přeci jen dočkají. A nemyslel tím jen samozřejmě ty, kteří plánují koupit DLC. Nebude to ovšem teď v lednu. Zatím neznáme přesné datum vydání obsahového updatu a není jasné ani, co všechno má nabídnout, nebo to, zda další informace o oblečení pro Luka a Leiu už byla pravdivá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama