Star Citizen láká na Gillian Anderson
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Citizen láká na Gillian Anderson

Star Citizen láká na Gillian Anderson

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 1. 2016 14:05 16
Reklama

Dle vlastních slov musela Gillian Anderson (Akta X) zanechat vlastní ego u dveří a následně se oddat instrukcím shora – řeč je o natáčení motion capturingu ke Squadron 42 – singleplayerové akční části ambiciózního projektu Chrise Robertse, Star Citizen. Její názory i řadu zákulisních pohledů můžeme vidět v nejnovějším videu, jež se chlubí a zároveň i poodhaluje zákulisní záběry z tvorby této sólové kapitoly příběhu.

Virtuální dcera admirála Bishopa (Gary Odlman), Gillian Anderson, se ve videu směje a vypráví o tom, jaké to vlastně je, pracovat na podobném projektu. V jednu chvíli se přirovnává k veverce ze Sponge Boba (postava nesoucí skafandr), stěžuje si na oblek, ve kterém se opravdu nedá nic ukrýt, i na pofidérní rekvizity. Na druhé straně však sdílí nadšení nad prací s moderními technologiemi.

Celkově je tedy ze záběrů cítit hereččino nadšení a nejen to – jedná se totiž i o originálně odlehčený pohled na tvorbu hry. Gillian Anderson si při této příležitosti takové angažmá pochvaluje a stejně tak i Chris Roberts se v záběrech pyšní samotným výběrem herců – sotva by si dle jeho slov mohli vybrat vhodnější kandidáty.

My si každopádně na verdikt nad výběrem herců i nad samotnými jejich výkony budeme ještě muset nějaký ten pátek počkat, vy už si ale nenechte ujít přiložené video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama