Novinky o Homefront: The Revolution
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novinky o Homefront: The Revolution

Novinky o Homefront: The Revolution

David Plecháček

David Plecháček

26. 1. 2016 13:55 2
Reklama

Seasson pass, DLC, mikrotransakce, uzavřená beta, délka singleplayeru a v neposlední řadě nový mód. To je hrubý výčet toho, co za informace dnes vývojáři ze studia Dambuster vypustili do světa. Na nic nečekejme a pojďme se ponořit do toho, co že nás v pokračování s podtitulem The Revolution vlastně čeká. 

První si pojďme říct něco o tom, jak se vývojáři budou o svůj klenot starat v průběhu času. „Jsme připraveni hru podporovat a doplňovat minimálně rok poté, co vyjde. Všechen náš obsah bude zdarma, hráči tak budou mít mnoho věcí, do kterých se budou moci zakousnout,“ říká Fasahat Salim, game designér studia. „Nebudeme dělat žádné balíčky. Neděláme žádné balíčky, které by doplnily mapy, nebo cokoliv tomu podobného. Jakmile nějakou misi vydáme, hráči si jí ihned mohou zahrát, a my prostě budeme pokračovat v práci, a to minimálně po celý další rok od data vydání,“ dodává.

I z toho důvodu se Dambuster - respektive vydavatel Deep Silver - rozhodl nemít žádný Seasson pass. Všechny nové věci by měly být přístupné všem a zadarmo - i když…

… hra bude obsahovat mikrotransakce. Nemělo by se jednat o žádný pay-to-win systém, který by nějak zásadně narušoval balanc a zvýhodňoval tak ty, kteří jsou ochotni investovat. Systém mikrotransakcí byl do hry zařazen jenom pro hráče, kteří nechtějí investovat tolik času do hry, a přesto by se rádi dostali ke speciálním věcem. „Je to pro ně v podstatě takové šetření času, zkratka,“ říká na tuto adresu Salim.

Nový Homefront zavítá i do uzavřené betaverze na Xboxu One. Ta bude probíhat 11. - 14. února, a abyste se jí mohli zúčastnit, musíte vlastnit speciální token, který Deep Silver a Xbox rozdávaly minulý rok.

Součástí bety by měl být i nově oznámený online kooperační mód Resistance. Jedná se o hru pro čtyři hráče, ve které budou společně bojovat proti okupační armádě Korejské lidové republiky, a to celkem ve 12 misích. Dalších přibližně dvaceti misí se dočkáme formou updatů během následujícího roku po vydání, o čemž hovořil pro změnu další game designér Hasit Zala, který tak potvrzuje údaje svého kolegy Salima.

Samotná délka kampaně pro jednoho hráče odhaduje Zala na 30 a více hodin. Na rozdíl od původního Homefrontu nebude The Revolution obsahovat tradiční head-to-head multiplayer.

Hra vychází 20. května na PlayStationu 4, Xboxu One, PC, Linuxu a Macu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama