Homefront bude mít mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Homefront bude mít mikrotransakce

Homefront bude mít mikrotransakce

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 2. 2016 13:52 7
Reklama

Válka proti okupaci neskončí za jediný den. Vývojáři Homefront: The Revolution to vědí a do své hry plánují zakomponovat mikrotransakce, které by měly urychlit postup hráčům, kteří jsou si ochotní za herní zkratku zaplatit.

"Rozhodně to není pay-to-win systém, protože vše co nabízíme za zpoplatněné bedny odboje je ve hře také dosažitelné zdarma pouhým hraním," vysvětlil myšlenku za mikrotransakcemi Fasahat Salim z Dambusters Studios v rozhovoru pro GameSpot.

"Nabízíme jen možnost pro hráče, kteří nemusejí mít čas, aby si odemknuli prima věci. Je to v základu jen úspora času, zkratka k odemčení věcí," pokračoval Salim. Mikrotransakce by neměly zpřístupnit nic exkluzivního a zřejmě mají nahradit věci jako season pass a zpoplatněná DLC.

"Vše, co bude ve hře přístupné, bude přístupné bez poplatků. I po vydání hry budeme pokračovat ve vydávání nových misí, které budeme komunitě nabízet minimálně po následující rok. Vždy budeme mít nový obsah, který do hry přijde zdarma a do kterého budou hráči moci zatnout své zuby," dodal nakonec Salim.

Hráčům by měly být nové mise servírovány okamžitě, jak jen budou připravené. Dambusters Studios společně s vydavatelem Deep Silver neplánují žádné balíčky map, na které by bylo třeba čekat.

Homefront: The Revolution vychází v Evropě 20. května na PC, PS4, Xbox One, Linux a Mac, ale na Xbox One poběží od 11. do 14. února uzavřená beta, do které se mohou zájemci zkusit registrovat na stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama