The Solus Project od 18. 2. v early access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Solus Project od 18. 2. v early access

The Solus Project od 18. 2. v early access

David Plecháček

David Plecháček

4. 2. 2016 13:25 2
Reklama

Téměř půlrok nikdo neslyšel o chystané česko-švédské hře The Solus Project, a pak až poprvé před deseti dny. A právě dnes se k nám dostaly další čerstvé informace o nejbližších plánech studií Grip Digital a Teotl Studios.

Vývojáři nám nově oznamují, že hra, která vyjde na Xboxu One a PC, zavítá do předběžného přístupu už 18. února. Mimo to nám dávají k dispozici nahlédnutí do jejich práce skrze druhý díl vývojářského deníčku, a my tak můžeme konečně vidět, co nás na planetě Gliese-6143-C čeká. Kromě jiného se opět můžeme přesvědčit, že to zlaté české ručičky s Unreal Enginem čtvrté generace opravdu umí, a atmosféra a výborná grafika hře rozhodně nechybí.

Pokud vám tento počin unikl, můžete se podívat do půl roku staré novinky od Vojty nebo do té před týdnem, kterou psal Jirka. Pokud vám postačí základní premisa hry, je velice jednoduchá – matička Země se dostala na pokraj zkázy a tak lidstvo dělá vše pro přežití našeho druhu. Do nekonečného vesmíru jsou vrženy desítky týmů průzkumníků, a vy – jako součást jednoho z nich – přistanete na planetě Gliese. Na té prožijeme více méně lineární dobrodružství s prvky surival her, kde nás o život bude chtít připravit zejména nevlídná planeta a zkrátka vše, co k navštěvování cizích vesmírných těles náleží. Naším cílem bude přijít na kloub historii samotné planety, neboť se velice záhy dozvíme, že nejsme zdaleka první inteligentní bytostí na jejím povrchu, a kontaktovat naši rodnou Zem o celém výsledku expedice.

Podaří se vám to? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama