Battalion 1944 se zaplatil za pár dní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battalion 1944 se zaplatil za pár dní

Battalion 1944 se zaplatil za pár dní

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 2. 2016 12:15 20
Reklama

Hráčům FPS se již zřejmě tak trochu zajídají akce zasazené do moderní doby – sotva jsme před pár dny psali o oznámení FPS akce Battalion 1944 a o startu crowdfundingové kampaně, tak již o pouhých pár dní později hráči stihli přislíbit dostatek financí na vývoj hry.

Vývojáři tak stihli vybrat požadovaných 100 tisíc liber, do konce Kickstarteru přitom zbývá ještě 27 dní. Pokud jste tak stejně jako očividně řada dalších (hru již podpořilo takřka 4 tisíce hráčů) vyhlíželi možný návrat tradičních válečných FPS, jaké zosobňovaly například první díly sérií Call of Duty a Medal of Honor, tak můžete začít vyhlížet květen příštího roku.

Úspěch je to navíc očividně celkem nečekaný a nepočítali s ním snad ani autoři, neboť klasické dodatečné cíle odemykané za překračování dalších a dalších milníků financování ještě chybí. Dočkat by se jich však hráči měli údajně v brzké době. Pro bližší informace připomínáme předešlé představení hry a v případě zájmu si také nenechte ujít u té příležitosti představený první trailer ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama