Firewatch nabízí skutečné kopie fotek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Firewatch nabízí skutečné kopie fotek

Firewatch nabízí skutečné kopie fotek

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 2. 2016 10:18 9
Reklama

Pokud jste opravdu hrdí na své fotografie ze hry Firewatch, zpozorněte. Autoři nabízí možnost nechat si snímky z virtuálního fotoaparátu vyvolat na reálný fotopapír. Zatím alespoň ty ze Steam verze hry. Fotky vám následně přijdou poštou. A nezáleží na tom, jestli žijete ve Velké Británii nebo třeba v Indonésii.

Studio Campo Santo, respektive smyšlená společnost Fotodome totiž za stejnou cenu rozesílá do celého světa. Služby podobného typu bývají obvykle limitované regionem, ale Fotodome mohou využít i čeští hráči. Cenovka je pro všechny země jednotná, 15 dolarů, čili něco přes 350 korun. To ale platí pouze dočasně, je dost dobře možné, že cena ještě stoupne. Fotografie budou vytisknuty v oregonském Portlandu, v ústředí vydavatele Panic.

Jedním z prvních zákazníků byl Joey Davidson, redaktor webu TechnoBuffalo. Jeho fotky si můžete prohlédnout na obrázku níže. Mezi majitele fyzických kopií virtuálních snímků se brzy zařadí i náš redakční ranger Vojta Dřevíkovský. Deklarovaná doba dodání se pohybuje kolem čtyř týdnů.

Firewatch nabízí skutečné kopie fotek
i Zdroj: Hrej.cz

Firewatch je krásná hra a některé fotografie můžou být opravdu působivé. Zda se podobné možnosti dočkají i hráči na konzolích zatím nevíme. Autoři prý zatím nad podobnými možnostmi pouze uvažují.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama