LoL ušlo od betaverze pořádný kus cesty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LoL ušlo od betaverze pořádný kus cesty

LoL ušlo od betaverze pořádný kus cesty

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 2. 2016 10:59 12
Reklama

Nejpopulárnější MOBA současnosti byste na sedm let starých záběrech nepoznali. League of Legends bylo mnohem prostější, nevybalancovanější, některé postavy měly až božskou moc a ve hře existovala spousta velice silných předmětů, které dnes v in-game obchodě nenajdete.

Konkrétně Twisted Fate, jedna z nejstarších a nejznámnějších postav titulu, oplýval takovým setem skillů a cooldownů, že byl prakticky neporazitelný. Spolu s jeho mocí postupně během bety nebo brzy po ní vymizely i summoner spelly Fortify a Rally. Masivními změnami prošel i HUD. Co se naopak v League of Legends zachovalo je základní layout mapy nebo její vzhled. Primární bojiště Summoner’s Rift si svou podobu až na menší či větší detaily zachovalo až do konce roku 2014. Tehdy byla mapa od základu přebudována.

YouTuber Jeremy “Gaming Curios” změny, kterými MOBA od roku 2009 prošla názorně představuje. Desetiminutové video ukazuje League of Legends tak, jak před sedmi lety vypadalo. Pokud jste fanoušky hry, ale tehdy jste o její existenci neměli tušení, určitě stojí za zhlédnutí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama