Je tu demo American Truck Simulator
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je tu demo American Truck Simulator

Je tu demo American Truck Simulator

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 2. 2016 13:06
Reklama

Jestli stále váháte, zda zkusit štěstí coby virtuální řidič tahače ve hře American Truck Simulator, máme pro vás dobrou zprávu. Vývojáři ze studia SCS Software dnes vydali na Steamu demoverzi své lákavé novinky.

Zkušební verze vám umožní osahat si základy hry a zjistit, zda vám titul poběží na vašem počítači bez problémů. Demo obsahuje omezený počet zakázek a nechá vás projet “jen” stát Kalifornie. Technicky je ale identické s plnou hrou, slibují vývojáři. Uložená pozice z dema je navíc kompatibilní s velkým ATS, takže můžete pokračovat rovnou tam, kde končí, když se rozhodnete nakonec titul koupit.

Kromě toho se čeští autoři na svém blogu pochlubili, že by během pár dní měl v ATS v rámci nadcházejícího updatu zaparkovat také nový truck Kenworth W900. Paradoxně je to vůbec první kousek, na kterém vývojáři začali před více než dvěma roky pracovat. Nicméně neměli možnost jej zařadit do hry na samém začátku při jejím uvedení do prodeje kvůli vyjednání licence s výrobcem tahače. Ti jsou podle vývojářů velmi opatrní, pokud jde o jejich image, a měli zpočátku trochu jinou představu než autoři. Naštěstí nyní již nic nebrání tomu, aby se tento klasický truck ve hře objevil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama