Dominion v League of Legends končí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dominion v League of Legends končí

Dominion v League of Legends končí

David Plecháček

David Plecháček

11. 2. 2016 11:20 2
Reklama

I tak populární hru jako je League of Legends může postihnout krutý fakt, že se nějaký mód nesetká s oblibou samotných hráčů. A co jiného pak mohou vývojáři dělat, než ho radikálně změnit a upravit, nebo ho ze hry odstranit jednou pro vždy. Druhá zmíněná varianta je přesně tím, co postihlo mód Dominion.

V oznámení na oficiální stránce hry stojí, že po čtyřech letech končí podpora jednak pro samotný herní mód, tak pro mapu Crystal Scar, která pro něj byla určená. Obojí bude ze hry odstraněno 22. února.

Důvod jsme již naznačili - nízká popularita. Abychom byli přesnější, z celkového počtu majitelů hrajících LoL zavítalo do zmíněného módů jenom půl procenta hráčů. Ačkoliv se procentuálně jedná o malé číslo, samotný počet hráčů díky jejich obrovské základně malý rozhodně nebyl. Přesná čísla bohužel neznáme.

Dominion je (byla) rychlejší variací základní hry. Jednotlivá kola trvala mezi patnácti až dvaceti minutami, což značně testovalo hráče v časové tísni. Náročnost jednotlivých soubojů měla být kompenzována zvýšenou rychlostí vydělávání zlata a získávání zkušenostních bodů.

Jste jedním z těch hráčů, kteří Dominionu zůstanou věrní až do konce?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama