Čtvrt miliardy za edici Dying Light
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čtvrt miliardy za edici Dying Light

Čtvrt miliardy za edici Dying Light

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 2. 2016 11:30 17
Reklama

Vývojáři ze studia Techland překonávají sami sebe a nabízejí nejdražší sběratelskou edici hry všech dob. Spotlight Edition vás přijde na 10 milionů dolarů a za odměnu získáte roli ve filmu, cestu kolem světa, parkourový trénink nebo například originální kopii scénáře.

Už sběratelka zahrnující dům speciálně upravený pro přežití v zombie apokalypse se dá považovat za velice speciální nabídku polského studia. Techland šel ale ještě dál a cenu vystřelil (doslova) ke hvězdám. Dying Light Spotlight Edition z vás totiž udělá filmovou hvězdu. Za 10 milionů dolarů, v přepočtu neceou čtvrt miliardu českých korun, získáte spoustu zajímavých bonusů.

Asi nejzajímavější je role v připravovaném filmu Dying Light. Z majitele Spotlight Edition se stane jedna z vedlejších postav zombie snímku, s nímž následně v rámci propagační kampaně obletí svět. To by se neobešlo bez profesionálních lekcí herectví, zprostředkovaných Rogerem Craig Smithem (Ezio Auditore z Assasin’s Creed). Samozřejmostí je osobní karavan nebo parkourový trénink. Pokud si herec nebude přát účinkovat v akčních scénách přímo, je v ceně zahrnut i kaskadér. Navíc podstoupí šťastlivec kurz řízení v terénu, originální kopii scénáře nebo 10 VIP lístků na noční premiéru filmu. Kromě snímku se objeví i v samotné hře jakožto dabér jedné z postav. A jen tak mimochodem se nákupem stane majitelem čtyř kopií Dying Light: The Following - Enhanced Edition, ale o to vám přeci při koupi sběratelské edice vůbec nejde.

Čtvrt miliardy za edici Dying Light
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama