Need for Speed konečně s řazením
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Need for Speed konečně s řazením

Need for Speed konečně s řazením

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 2. 2016 09:17 7
Reklama

Nový trailer vnadící především na blížící se PC verzi rebootu Need for Speed odhaluje podporu volantů, novinku v podobě manuálního řazení, 4K, odemknutého frameratu nebo ostřejšího zvuku. A běží v 60 snímcích za sekundu.

Vývojáři z Ghost Games tím reagují na připomínky některých fanoušků nespokojených s posledním přírůstkem do bohaté rodiny závodních arkád. Absence nastavení převodovky ležela v žaludku nemalému množství hráčů. PC verze, naplánovaná na 15. března, právě manuál nabídne. Hráči na konzolích o něj také nepřijdou, do hry přibude v jedné z budoucích aktualizací.

Need for Speed se na počítačích pochlubí i dalšími vylepšeními. Podpora 4K rozlišení potěší milovníky ostrých kontur, možnost ovládat hru volanty (na konzolích zatím nemožné) zase příznivce autentičtějších závodních zážitků. Autoři se navíc postarali o to, aby se neopakovala zásadní chyba předchůdce s názvem Rivals, reboot umožní odemknout framerate a hráči s dostatečně výkonnými stroji si zahrají klidně i v 60 snímcích za sekundu. S takovým frameratem ostatně běží i zmíněný trailer.

Bezplatné rozšíření Icons and Legends bude PC verze obsahovat už při vydání, nejnovější Showcase update, přidávající možnost fotografování nebo benzínové stanice pak obohatí Need for Speed na počítačích krátce po vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama