Rocket League možná představí větší arény
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League možná představí větší arény

Rocket League možná představí větší arény

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 2. 2016 17:22 3
Reklama

Úspěch Rocket League si mohl jen těžko kdokoli představovat a koneckonců překvapil i samotné autory. Příští týden hra dorazí i na Xbox One (kam dorazí s řadou exkluzivit) a při té příležitosti se viceprezident Psyonix Studios v podcastu Majora Nelsona rozpovídal o tom, jaké jsou reálné možnosti, že by si někdy hráči zahráli i ve větším počtu než jen ve dvou týmech až o čtyřech hráčích.

Jeremy Dunham tvrdí, že ta pravá zábava zřejmě tkví ve hrách třech proti třem, tedy dokonce ani ne v maximálním počtu hráčů, v budoucnosti by ale tým mohl představit i režimy pro více než jen osm hráčů. To by se dle jeho slov mělo odvíjet od možnosti představení větších arén – ty současné by v takovémto případě poskytovaly pouze chaos.

Čili podobný krok nikterak vyloučen není, taková možnost se však bude závislá na tom, zda Psyonix přijdou s většími arénami či nikoli. V takovém případě pak lze očekávat, že by se nemuselo jednat o exkluzivní prvek jakékoli z platforem.

Co byste takové myšlence řekli vy? Zamlouvala by se vám hra ve více hráčích, nebo vám již nyní přijdou představené arény jako dostatečně velká pískoviště a maximální počet hráčů jako adekvátní?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama