Nové detaily o Dark Souls míří z Japonska
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové detaily o Dark Souls míří z Japonska

Nové detaily o Dark Souls míří z Japonska

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 2. 2016 14:26 7
Reklama

Speciální event pro novináře v Japonsku uspořádali vývojáři z From Software, aby mohli do světa poslat další střípky informací o Dark Souls 3. Redditor s nickem momomonoki je pak spolehlivě pustil do světa, a tak se dozvídáme o pyromancii, zbraních i očekávaných předmětech.

Bodový seznam, který naleznete na Redditu, zmiňuje například rychlost načítání, která by měla být rychlejší než v případě Bloodborne. Co se týče obávaných kotoulů, vše by mělo být zpracováno jako v předchozím Dark Souls a podobně na tom budou i některé konkrétní předměty. Řeč byla o prstenu lupiče Flynna, který zvyšuje fyzické ability a ve třetím díle bude fungovat stejně jako dřív. Co se zmiňované pyromancie týká, těšit se můžete na kouzlo, které nechá v nepříteli narůstat kouli ohně do té míry, až nebožáka roztrhne zevnitř.

Na přetřes přišel i popis konkrétních útočných pohybů, vztahujících se ke konkrétním zbraní a už teď je jasné, že nepřátele přímým útokem opět nebudeme schopni efektivně zabíjet. A je to tak dobře, protože i třetí Dark Souls podle všeho zůstává věrný své prvotní myšlence a nic zásadníh nezhlečuje. Jen nás trochu děsí fakt, že jeden hráč byl schopný porazit bosse za 30 vteřin. Buďto šlo o ostříleného hráče série, anebo je něco špatně. No, uvidíme v dubnu…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama