Star Citizen bude rozdělen na dvě části
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Citizen bude rozdělen na dvě části

Star Citizen bude rozdělen na dvě části

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 2. 2016 08:01 3
Reklama

Roberts Space Industries, společnost stojící za vývojem nadšeně očekáváného Star Citizena, uvedli nové detaily ohledně prodejního modelu své hry. Hráči se budou moci rozhodnout, zda si chtějí zakoupit pouze single-playerovou kampaň, nebo perzistentní svět v podobě MMO součásti.

Ať už si vyberete jakýkoli element, jeho pořízení by vás mělo vyjít na 45 dolarů.  Pokud se následně rozhodnete pro pořízení druhé části hry, zaplatíte za ni již jen 15 dolarů, suma sumárum vás tedy celá hra vyjde na tradičních 60. Vývojáři si ale stále stojí za tvrzením, že obě části hry se budou navzájem ovlivňovat, i pokud se hráč rozhodne zakoupit si napřed pouze jednu a druhou připojit až později. Rozdělení obsahu nemění fakt, že se obě části odehrávají ve stejném vesmíru, nebo že jsou propojeny herními funkcemi.

V prohlášení firmy dále stojí, že do obou částí hry se budete přihlašovat přes stejného herního klienta a vaše výkony ve Squadron 42, sólovém herním režimu, budou zohledněny v perzistentním vesmíru. Hráči, kteří si pořídí pouze Squadron 42 budou mít stále přístup k funkci Arena Commander.

Tato změna postihuje pouze zákazníky, kteří si hru objednají po 14. únoru letošního roku. Ti, kteří na vývoj přispěli dříve, dostanou kompletní balík. Vývojáři tento krok vysvětlují tak, že chtějí hráčům dát variabilní možnosti nákupu podle toho, která ze součástí hry je více zajímá. Pokud budou v budoucnu mít chuť vyskoušet další aspekt, mohou si jej přikoupit jako podstatně levnější add-on. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama