Jak se staví Hitmanovo krvavé hřiště?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak se staví Hitmanovo krvavé hřiště?

Jak se staví Hitmanovo krvavé hřiště?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 2. 2016 11:35
Reklama

Tvůrčí proces návrhářů úrovní z IO Interactive přibližuje nejnovější video k blížícímu se Hitmanovi. Nová hra slibuje velké otevřené oblasti s bezpočtem způsobů, jak splnit svůj úkol a vražedná hřiště musí hráče bavit i při opakovaném hraní.

O to se starají Jacob Mikkelsen a Marta La Mendola, kteří mají level design na starost. Veškeré návrhy samozřejmě začínají na papíře. Návrháři se zaměřují na téma lokace a příběh, který má vyprávět. Poté se začnou navrhovat jednotlivé oblasti a místnosti s ohledem na jejich logické využití postavami a nápady designerů na vražedné náhody a nehody, které se v nich mohou stát.

První prototyp prochází mnoha úpravami, při kterých se lokace doplňují o další detaily, aby se poté předaly grafikům, kteří návrhy předělají do pokročilé podoby podle předem daných zákonitostí. Do toho přicházejí další nápady od level designerů a další iterace a je vlastně zázrak, že práce na úrovních někdy skončí.

Uzavřená beta žádnou ze slibovaných velkých úrovní nepředstavila. Namísto toho si hráči mohli osahat dvě úrovně v tréninkovém centru, které představily kulisy party na luxusní jachtě a kubánskou základnu během studené války. Naše rozporuplné dojmy z bety si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama