Do CS:GO zavítá Operation Wildfire
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do CS:GO zavítá Operation Wildfire

Do CS:GO zavítá Operation Wildfire

David Plecháček

David Plecháček

18. 2. 2016 14:15
Reklama

Operation Wildfire je prozatím posledním oficiálním eventem od Valve pro hráče Counter-Strike: Global Offensive. Stejně jako předchozí podobné operace, Wildfire přidá hned několik nových (nebo i starých) věcí - a na co že se můžou fanoušci online zápolení těšit?

Wildfire do hry přidává nové, komunitou vytvořené mapy, skiny na zbraně a zároveň přichází se svým (season) passem. Ten si hráči mohou pořídit již od 150 korun, a jako obvykle vám přidá nástroj na sledování všemožných statistik a také mince, které můžete vyměnit za Wildfire stylizované věci nebo zbraně.

Operation Wildfire přidá do hry také dvě nové kampaně, Wildfire a Gemini, které vás pošlou na seance skládající se z několika misí. Další novinkou jsou tzv. Blitz mise, které vám garantují speciální zkušenostní bonusy výměnou za splnění specifických úkolů.  Blitz mise se spouští náhodně, a abyste se jich mohli zúčastnit, musíte být nejméně vojín třetí úrovně, nebo být pochopitelně výš.

Předposlední novinkou budiž návrat mapy Nuke (de_nuke), jedné z největších klasik. Nová verze nejen, že vypadá od předchozí verze odlišně, ale trochu se změnilo rozmístění některých věcí. Koneckonců, jak vypadá nová verze oproti té starší, se můžete podívat zde.

No a závěrem Wildfire přináší zase několik oprav a změn týkajících se vyváženosti jednotlivých fragmentů hry. Není toho zrovna málo, že? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama