Dabing Master of Orion je plný hvězd
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dabing Master of Orion je plný hvězd

Dabing Master of Orion je plný hvězd

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 2. 2016 09:38 6
Reklama

Fanoušci sci-fi si mohou spokojeně mnout ruce. Samotná reinkarnace kultovní 4X tahové strategie od studia Simtex je splněným snem mnoha z nás. Teď se navíc reboot pochlubil skvostným hereckým obsazením. O dabing se postarají hvězdy vědeckofantastických příběhů.

Herci ze Star Treku, především Nové generace, drží jednoznačný primát. Role vypravěče se ujal Michael Dorn (Worf), kterému sekundují John de Lancie alias Q a Dwight Schultz (Reginald Barclay). Stopu Lucasovy hvězdné ságy zase reprezentuje špičkový dabér Mark Hamill, který svůj hlas propůjčuje pravidelně i Jokerovi a roli si střihne také ve vesmírné simulaci Star Citizen.

Za zmínku stojí i Alan Tudyk z Firefly nebo Robert Englund, kterého proslavila postava Freddyho Kruegera z hororové série Noční můra v Elm Street. A ve studiu se sejdou rovněž dvě nejvýraznější postavy současného herního dabingu - Nolan North (série Uncharted) a Troy Baker (The Last of Us).

Jestliže vás tento sebevědomý pokus o vzkříšení strategické legendy zaujal jako nás, mohlo by vás zajímat, že nákupem sběratelské edice obdržíte na Steamu i GOGu hru v předběžném přístupu. Tato verze se bude prodávat za 46 eur, tedy v přepočtu přibližně 1240 korun, a kromě toho bude obsahovat i první tři díly, digitální art book, soundtrack, další rasu a skiny pro lodě v retro pixelovém duchu. Speciální edice má být v prodeji od 25. února.

Rozhodně se nezapomeňte podívat na nejnovější video, které představuje nejen hru samotnou, ale i její hvězdné herecké obsazení. Vývojářský deníček je dokonce opatřen českými titulky, takže si jej vychutnají i ti, kteří nevládnou angličtinou.

Více informací o hře najdete na oficiálním webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama