Master of Orion láká hráče do Early Accessu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Master of Orion láká hráče do Early Accessu

Master of Orion láká hráče do Early Accessu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 2. 2016 17:59 3
Reklama

Wargaming vyšle svůj revival staré vesmírné strategie Master of Orion na Steam už tento týden, přesněji 26. února. Po překvapivém oznámení seznamu známých herců, kteří propůjčili postavám ve hře svůj hlas, je Master of Orion na spuštění předběžného přístupu v podstatě připraven.

Na rebootu hry pracuje tým složený z původních programátorů a lidí z argentinských NGD Studios. Z trailerů to vypadá, že spíše než posunout hru někam dál se vývojáři snažili především převést principy třiadvacet let starého Master of Orion do modernějšího grafického kabátku.

Naštěstí to vypadá, že vývojáři podlehli tlaku fanoušků a místo pouze simulovaného souboje do hry, který představili před několika měsíci, přidali do hry i možnost vlastní kontroly nad bitvou. Taktické bitvy budou probíhat v reálném čase a poprvé je ukazuje až nejnovější trailer, který vybízí k pořízení rozdělané verze hry.

Early Access verze bude obsahovat pouze šest ras a tři možná vítězství. Vývojáři ale plánují minimálně po dobu tří měsíců do hry přidávat obsah a dostat se na konečných počet deseti ras a pěti možných vítězství. Od začátku však bude možné hru hrát singleplayerově či multiplayerově.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama