Prodeje Firewatch překonaly očekávání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prodeje Firewatch překonaly očekávání

Prodeje Firewatch překonaly očekávání

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

24. 2. 2016 11:17 2
Reklama

Budoucnost studia Campo Santo se zdá být zajištěna – podle vyjádření vývojářů na Twitteru totiž jejich hra Firewatch překonala nejdivočejší představy a v prodejích se jí velmi daří. Lidé z Campo Santo sice neodhalili konkrétní čísla, ale už nyní je jisté, že jim úspěch Firewatch zaručí možnost pracovat na dalším projektu.

Pokud byste přeci jen chtěli mít alespoň hrubou představu, kolik kopií je nutné prodat, aby mohli vývojáři šířit pozitivní náladu, pak můžeme sloužit alespoň projekcí čísel z portálu Steam Spy, která však nejsou vždy stoprocentně přesná. Jedná se nicméně o přibližně 200 tisíc prodaných kopií PC verze, ke kterým však v Campo Santo mohou přičíst ještě prodeje na PS4.

Ty nejsou známy, odhadujeme však přinejmenším stejně vysoké číslo, ne-li o chloupek vyšší. V celkovém součtu tak může Firewatch kalkulovat s přibližně půl milionem prodaných kusů, což je pro tak malé studio skvělý výsledek. A není potom divu, že se vývojáři dle svých vlastních vyjádření budou i nadále snažit, aby se hra objevila i na dalších platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama