Rocket League dostane krabicovou verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League dostane krabicovou verzi

Rocket League dostane krabicovou verzi

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 2. 2016 10:25
Reklama

Loňský hit, který přišel z čistého nebe a uchvátil nejen redakci, ale i miliony hráčů po celém světě, letos dorazí i do obchodů na fyzických nosičích. Pokud tedy toužíte mít doma krabici se svým oblíbeným simulátorem autíčkového fotbalu, vaše chvíle brzy nadejde.

Tato bezesporu pozitivní zpráva byla odhalena v rámci včerejší epizody pořadu Kinda Funny Games’s Colin and Greg Live. Podělil se o ni viceprezident firmy Psyonix Studios Jeremy Dunham. Vydavatelská smlouva byla podepsána v průběhu tohoto týdne a brzy se můžeme těšit na bližší informace. Vývojáři slibují, že verze mířící do obchodů bude „něčím zvláštní“, dá se patrně spekulovat o implementaci všech dosud vydaných DLC.

Kromě vydání krabicové verze přidal Dunham několik dalších menších detailů, týkajících se budoucnosti Rocket League. Port pro Mac je podle něj na spadnutí, přesné datum však nespecifikoval. Psyonix Studios i v letošním roce plánují zahrnovat své úspěšné dítko péčí a vydávat pro ně nový obsah. Také mají se hrou jisté plány pro e-sportovní turnaje.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama