Town of Light vás pošle do sanatoria
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Town of Light vás pošle do sanatoria

Town of Light vás pošle do sanatoria

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 2. 2016 14:05
Reklama

Sotva za pár hodin půjde na Steamu nakupovat další zajímavý nezávislý horor. Po nedávných Layers of Fear se budete moci vrhnout na průzkum neutěšeného italského sanatoria ve hře, jež sice představuje příběh smyšlených postav, ty však budou podpořeny podkladem reálného italského sanatoria u městečka Volterra v Toskánsku.

Hra je zasazená do 30. let minulého století a hráči v ní budou sledovat příběh pouze šestnáctileté dívenky. Ta se vlivem nešťastných okolností ocitá zavřená v italském sanatoriu pro duševně choré. Špatné je na tom především to, že toto sanatorium je proslavené svým nepříliš přívětivým postojem k pacientům. Stačí zadat jméno městečka do vyhledávače, přidat slovo sanatorium, a užuž se můžete kochat bohatou minulostí i neutěšenými obrazy toho místa.

Na vlastní kůži jej však můžete za malou chvíli i sami prozkoumávat – hra dnes vyjde na Steamu a brzy poté dorazí i na Xbox One. Teď už si ale nenechte ujít onen launch trailer a nechte se unášet atmosférou a hrou, která nechce pouze lekat, ale především vyprávět hluboký a bolestí i křivdou prorostlý příběh. Ten bude mít navíc několikero zakončení, jež se budou odvíjet od hráčových voleb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama